- Start
- Forum
- Forum ogólne
- Forum
- Forum ogólne
- Kto odwiedzi dla mnie AP Częstochowa?
Kto odwiedzi dla mnie AP Częstochowa?
- amanka (Ola Mańka)
-
Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
1 rok 6 miesiąc temu #33765
przez amanka (Ola Mańka)
Kto odwiedzi dla mnie AP Częstochowa? was created by amanka (Ola Mańka)
Witam,
szukam kogoś, kto mógłby odwiedzić dla mnie odpłatnie AP Częstochowa. Szukam aktu małżeństwa z Olesna sprzed 1928 roku i dalszych przodków małżonków.
Zainteresowanych proszę o kontakt
Pozdrawiam,
Ola Mańka
szukam kogoś, kto mógłby odwiedzić dla mnie odpłatnie AP Częstochowa. Szukam aktu małżeństwa z Olesna sprzed 1928 roku i dalszych przodków małżonków.
Zainteresowanych proszę o kontakt

Pozdrawiam,
Ola Mańka
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Mniej
Więcej
- Oklaski: 11
- Otrzymane podziękowania: 97
1 rok 6 miesiąc temu #33767
przez zumizumi (GRZEGORZ BORECKI)
Replied by zumizumi (GRZEGORZ BORECKI) on topic Kto odwiedzi dla mnie AP Częstochowa?
Witam,
mogę się podjąć poszukiwań ... Czy informacja o dostępności ksiąg w AP Cz-wa z Olesna sprzed 1928 jest już przez Panią sprawdzona? (ostatnie 100 lat jest zazwyczaj u księdza w parafii)
Jeśli prośba jest aktualna, proszę zostawić nr. tel. termin/godzinę/, w którym mogę oddzwonić na mój mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozdrawiam
Grzegorz
mogę się podjąć poszukiwań ... Czy informacja o dostępności ksiąg w AP Cz-wa z Olesna sprzed 1928 jest już przez Panią sprawdzona? (ostatnie 100 lat jest zazwyczaj u księdza w parafii)
Jeśli prośba jest aktualna, proszę zostawić nr. tel. termin/godzinę/, w którym mogę oddzwonić na mój mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozdrawiam
Grzegorz
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0.184 s.