Szukam informacji o rodzinie DUDA z Zabijaka
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
7 lata 11 miesiąc temu #8996
przez Gabriela Stefanczyk
Szukam informacji o rodzinie DUDA z Zabijaka was created by Gabriela Stefanczyk
SZukam informacji o rodzinie Duda z Zabijaka. Mój dziadek nazywał się Duda Antoni. Ożenił sie z Helena z domu Torbus i miał syna Janusza i Córke Bozene. Nic nie wiemy o jego rodzicach. Prosze o pomoc w uzyskaniu informacji
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
5 lata 2 miesiąc temu #23365
przez Marzena Gajdziak
Marzena A. M.
Replied by Marzena Gajdziak on topic Szukam informacji o rodzinie DUDA z Zabijaka
witam , u mnie występuje nazwisko Duda .
jako Julianna żona Antoniego Gajdziaka
jako Julianna żona Antoniego Gajdziaka
Marzena A. M.
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 9
5 lata 2 miesiąc temu #23379
przez Mariusz Kaczmarek
Replied by Mariusz Kaczmarek on topic Szukam informacji o rodzinie DUDA z Zabijaka
U mnie też występuje Julianna żona Antoniego Gajdziaka s. Andrzeja i Agaty z Walów. Julianna jest córką Piotr i Katarzyny z Krawczyków. Piotr Duda jest s. Franciszka Dudy i Magdaleny z Ociepków
2 miesiąc 1 tydzień temu #41620
przez Marzena Gajdziak
Marzena A. M.
Replied by Marzena Gajdziak on topic Szukam informacji o rodzinie DUDA z Zabijaka
U mnie jest kilka odłamów Duda i Torbus
Marianna Kieras zd. Duda ur. 1787r. żona Stanisław Kieras córka Walenty Duda i Kunegunda / Kordula z Janiczów zm. 1831r. , // wnuczka Kazimierz Duda i NN // siostra Tomasz Duda ur. 1789r , Ignacy Duda ur. 1801r. , Mateusz Duda ur. 1804r.
Julianna Gajdziak zd. Duda ur. 1870 zm. 1953 żona Antoni Gajdziak ur. 1864 zm. 1932 córka Katarzyna Duda Stąpel zd Ktawczyk ur. 1831r.
Marianna Kieras zd. Duda ur. 1787r. żona Stanisław Kieras córka Walenty Duda i Kunegunda / Kordula z Janiczów zm. 1831r. , // wnuczka Kazimierz Duda i NN // siostra Tomasz Duda ur. 1789r , Ignacy Duda ur. 1801r. , Mateusz Duda ur. 1804r.
Julianna Gajdziak zd. Duda ur. 1870 zm. 1953 żona Antoni Gajdziak ur. 1864 zm. 1932 córka Katarzyna Duda Stąpel zd Ktawczyk ur. 1831r.
Marzena A. M.
2 miesiąc 5 dni temu #41639
przez Marzena Gajdziak
Marzena A. M.
to był młynarzem
tam był młyn
tam był młyn
Marzena A. M.
2 miesiąc 5 dni temu #41640
przez Marzena Gajdziak
Marzena A. M.
SZukam informacji o rodzinie Duda z Zabijaka. Mój dziadek nazywał się Duda Antoni. Ożenił sie z Helena z domu Torbus i miał syna Janusza i Córke Bozene. Nic nie wiemy o jego rodzicach. Prosze o
pomoc w uzyskaniu informacji
informacja o rodzie Dudów jest w książce
Marzena A. M.
Czas generowania strony: 0,000 s.