- Otrzymane podziękowania: 0
Dysponuję obszernym drzewem Sitak i szukam przodków ze Smok, Ruszkiewicz, Samsel...
- Zuzanna Samsel
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Less
Więcej
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #13987
przez Zuzanna Samsel
Dysponuję obszernym drzewem Sitak i szukam przodków ze Smok, Ruszkiewicz, Samsel... was created by Zuzanna Samsel
Witam,
Dysponuję obszernym drzewem genealogicznym rodziny Sitak (Olsztyn pod Częstochową), jeśli kogoś to interesuje (strona mojej mamy). Mam tez sporo Błasiaków (mój ojciec), trochę rodziny Hoppe (matka mojego ojca), Ruszkiewiczów (linia z domu mojej prababci, po mężu Smok) i Samselów (rodzina męża). Razem około 396 osób. Chętnie uzupełnię drzewo o nowe informacje, potwierdzę te niepewne, pozyskam jakieś unikatowe zdjęcia od dalszej rodziny, zapoznam się z członkami rodziny z odległej części drzewa.
Zuzanna Samsel
Dysponuję obszernym drzewem genealogicznym rodziny Sitak (Olsztyn pod Częstochową), jeśli kogoś to interesuje (strona mojej mamy). Mam tez sporo Błasiaków (mój ojciec), trochę rodziny Hoppe (matka mojego ojca), Ruszkiewiczów (linia z domu mojej prababci, po mężu Smok) i Samselów (rodzina męża). Razem około 396 osób. Chętnie uzupełnię drzewo o nowe informacje, potwierdzę te niepewne, pozyskam jakieś unikatowe zdjęcia od dalszej rodziny, zapoznam się z członkami rodziny z odległej części drzewa.
Zuzanna Samsel
Ostatnia12 lata 4 miesiąc temu edycja: Zuzanna Samsel od. Powód: niedopisanie miejscowości
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- henryk gierlik
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 537
12 lata 4 miesiąc temu #13988
przez henryk gierlik
Replied by henryk gierlik on topic Dysponuję obszernym drzewem Sitak i szukam przodków ze Smok, Ruszkiewicz, Samsel...
- Zuzanna Samsel
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Less
Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #13989
przez Zuzanna Samsel
Replied by Zuzanna Samsel on topic Dysponuję obszernym drzewem Sitak i szukam przodków ze Smok, Ruszkiewicz, Samsel...
Dziękuję za Linki, nie bardzo rozumiem co z tym drugim niemieckim ma zrobić, bo jeśli już szukam Samselów to z rejonu Częstochowskiego. Samselów na świecie to pełno jest, zwłaszcza w Niemczech i w Stanach.
Czitno, to może Szczytno?
Czitno, to może Szczytno?
- Zuzanna Samsel
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Less
Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #14045
przez Zuzanna Samsel
Replied by Zuzanna Samsel on topic Dysponuję obszernym drzewem Sitak i szukam przodków ze Smok, Ruszkiewicz, Samsel...
Dopisałam niedawno około 100 osób z gałęzi Hoppe. Wiekszość pochodzi z okolic Łodzi, ale linia Błasiaków jest równiez na południu Polski w rejonach Częstochowa-Katowice bodajże. Tak więc obecnie drzewo ma 499 osób.
Pokazuje mi też powiązania z Leśniakami, Wrzalikami, Kosielakami, Tomalskimi, Rybakiewiczami.
Ja ogólnie mam sporo rodziny w Olsztynie pod CZestochową, zarówno od mamy strony jak i od męża.
Pokazuje mi też powiązania z Leśniakami, Wrzalikami, Kosielakami, Tomalskimi, Rybakiewiczami.
Ja ogólnie mam sporo rodziny w Olsztynie pod CZestochową, zarówno od mamy strony jak i od męża.
- Tymoy Sitak
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Less
Więcej
3 tygodni 5 dni temu #48751
przez Tymoy Sitak
Replied by Tymoy Sitak on topic Dzień dobry poszukuje drzewa genealogicznego rodziny Sitak
Poszukuję drzewa genealogicznego rodziny Sitak, Ciupak, Sitek i wielu innych, dotyczącego Bolesława Sitaka i Barbary Ciupak, którzy byli moim dziadkiem i moją babcią od strony mojego ojca, Andrzeja Sitaka. Najchętniej poznałbym całe drzewo genealogiczne, sięgające jak najdalej wstecz.Dziękuję za wszystkie informacje i pozdrawiam,Tymoteusz Sitak.
Czas generowania strony: 0.130 s.