Wysłałam indeksy małżeństw parafii Kłobuck za lata 1878-1887.
Będę kontynuowała indeksację kolejnych roczników z tej parafii zgodnie z wcześniejszym zobowiązaniem :
- urodzenia od 1878 w górę,
- małżeństwa od 1888 w górę,
- zgony od 1828 w górę
Iza
The following user(s) said Thank You: Roman Wierus, Danuta Blachnicka-Łebek, Michał Mugaj, Krzysztof Kucharski, Jan Karkutkiewicz, Mariola Rybak, Stanisław Jegier, Michał Urbaniak, Barbara Bożek-Pattern, Rafał Molencki and 2 other people also said thanks.
Dzisiaj wysłałem zindeksowane metryki zgonów z parafii w Kłobucku z lat 1766 - 79.
Jest to ostatnia partia, w sumie zindeksowałem łacińskie metryki z 60 lat, łącznie 7364 pozycje.
Teraz wracam do indeksowania metryk urodzeń z 1906 r., z Częstochowy
Pozdrawiam
Stanisław Jegier
The following user(s) said Thank You: Roman Wierus, Danuta Blachnicka-Łebek, Jerzy Bartnicki, Michał Mugaj, Michał Makuch, Krzysztof Kucharski, Jan Karkutkiewicz, Mariola Rybak, Janusz Sneka, Michał Urbaniak and 8 other people also said thanks.
Przed chwilą przesłaliśmy do biblioteki indeksy zgonów z parafii Będzin za lata 1905-1909. Następne w kolejce zgony z Będzina lata 1910-1912.
Pozdrawiamy.
The following user(s) said Thank You: Michał Mugaj, Krzysztof Kucharski, Barbara Piaskowska, Rafał Molencki