Dzisiaj wysłałem zindeksowane metryki urodzeń z parafii św. Zygmunta w Częstochowie, z 1906 r. /2705 pozycji/.
Teraz będę indeksował metryki zgonów z tej parafii, zaczynając od 1917 r, wstecz.
Pozdrawiam
Stanisław Jegier
The following user(s) said Thank You: Maria Nowicka-Ruman, Michał Mugaj, Michał Makuch, Krzysztof Kucharski, Jan Karkutkiewicz, Michał Urbaniak, Izabela Biś, Zbigniew Małolepszy, Rafał Molencki, Agnieszka Bad and 1 other people also said thanks.
Skończyłem indeksację Krzepice-U-1860-1913 Krzepice-M-1860-1913 oraz Krzepice-Z-1860-1913.
53 lata 19570 pozycji
The following user(s) said Thank You: Hanna Hofman-Polańska, Danuta Blachnicka-Łebek, Maria Nowicka-Ruman, Michał Mugaj, Krzysztof Kucharski, Robert Przygoda, Michał Urbaniak, Izabela Biś, Michał Skalec, Sergiusz Krzemiński
Wysłałam indeksy zgonów parafii Kłobuck za lata 1828-1837.
Będę kontynuowała indeksację kolejnych roczników z tej parafii zgodnie z wcześniejszym zobowiązaniem :
- urodzenia od 1878 w górę,
- małżeństwa od 1888 w górę,
- zgony od 1838 w górę
Iza
The following user(s) said Thank You: Hanna Hofman-Polańska, Danuta Blachnicka-Łebek, Maria Nowicka-Ruman, Michał Mugaj, Krzysztof Kucharski, Jan Karkutkiewicz, Stanisław Jegier, Michał Urbaniak